Vardagsliv

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig – livet är fullt av överraskningar.

Och då är det tur att vi åt en god middag efter det. Den bestod igår av hel kyckling i ugn med apelsinglace, rostad potatis och dragonsås.

Inte riktigt

I går skrev jag att jag köpt en hårfärg som jag ville testa. Det blev många kommentarer åt bägge håll på Facebook när jag visade färgen. Vissa undrade varför jag ville färga mitt hår i grått då man ser äldre ut och vissa skrev att färgen var snygg. Det är rätt kul. Men jag kan säga att jag tycker färgen var snygg och ville ha nått annat och inte det gamla vanliga.

Jag fick också info på Facebook av vänner att denna färg provats och att den inte fastnar utan åker ut när man tvättar ur färgen. Va ?! Men det kan väl inte stämma.

Jodå, det stämmer ! För att få denna gråa färg måste man bleka håret först och sen lägga i färgen. Så när jag var klar så var jag bara lite grå i topparna där jag hade blekning kvar. Och dessutom går den nästan i lite blått.

Så håll i er nu – här kommer bild. Och på den översta bilden är hur jag såg ut innan med dom blekta topparna. På den undre bilden har mitt egna hår blivit lite brunt och dom blekta topparna går i grått / blått. Snyggt va ?! NÄÄÄÄÄ ! Jag vet !!!

inte riktigt som man tänkt sig

Så nu sitter jag här och undrar vad jag ska göra ! Tips ?

Morotskakans dag

I går var det morotskakans dag och jag bakade en kaka. Jag använder samma recept varje gång då jag vet hur den brukar bli och smaka. Jag brukar göra den i en mindre långpanna men igår gjorde jag den i en fyrkantig form. Och dessutom hackade jag ner lite valnötter för att testa det.

Ljuset blev lite konstigt på kortet ser jag. Men den var god i alla fall.

Torsdag

I morse vaknade jag “som vanligt” – kan jag börja skriva snart – vid halv tre och hade ont i armen igen. Jag gick upp och hamnade i soffan en stund.

Ute skiner solen blandat med moln och det är minus nio grader. Jag har lite att skriva idag och gjort en del men kommer hålla mig inne idag. Skriva och göra lite annat inomhus.

När Christer kommer hem ska vi åka till mamma och hämta upp papper, glas och annat som ska kastas så hon blir av med det.