Vardagsliv

Det blev en ny hårfärg

Det blev en ny hårfärg efter ett misslyckat försök att färga håret.

För två dar sen skrev jag att jag testat en ny hårfärg som inte gick så bra. Den funkar bara om man har blekt eller vääääldigt ljust hår. Men man lär sig.

Det resulterade ju också i att det enda som färgades var mina blekta toppar och det såg inte riktigt klokt ut.

Så vad gör man då ? Jag satte mig och läste, googlade på färger och gud vet allt.

Igår åkte jag till affären och stod och läste och tittade på färger och bestämde mig till slut för att lägga i en toning. Då får håret vila lite mot starka färger och färgen tvättas ut efter ett antal gånger. Men jag vet också att det kommer sitta i bra på mig då jag har väldigt tunna och fina hårstrån. Färg i mitt hår sitter väldigt bra.

Så mitt på dan igår satte jag fart och la i färgen i håret. Och här ser ni min förvandling

hårfärg

Jag var tvingen att gå ut och ta ett kort medans det var ljust ute så man såg färgen. Inomhus såg det bara mörkt ut.

Så nu får man ta och fixa till sig och göra en ny profilbild.

Blogbiz

Som jag tidigare berättat bloggar jag på Blogbiz portal och är också skribent där. Dom andra skribenterna bor i Uppsala och jag har aldrig träffat dom.

Men nu ska det ske ! Och det ska bli jättekul. På lördag ska jag ta en tur till Uppsala och träffa dom.

Det kommer bli mycket kort och skrivande på söndag.

Lördag

Jag vaknade klockan fem i morse och hade som vanligt min värk i armen. På måndag ska jag ringa till vårdcentralen för nu känner jag att det är nog, Jag har fått jättedålig styrka i armen och jag kan inte ens dra den uppåt huvudet. Så nu är det dax att göra någonting åt saken.

När jag går upp och rör på mig försvinner domningarna. Det funkar inte att bara skaka armen. Men nu försvinner dom inte totalt utan finns där hela tiden.

Så jag gick upp i morse och la mig i soffan efter att ha gått runt lite.

Christer vaknade till vid halv nio och kom ner och då hade hundarna fått mat och varit ute en sväng i trädgården.

Ute skiner solen just nu och det är minus 7 grader. När jag gick upp var det minus 10.

Får se vad dagen erbjuder. Beror lite på min förbaskade arm.

Jag ska sätta in lite recept här på bloggen också. Lite förslag till er, men också för att jag själv ska hitta dom lätt när jag vill göra dom igen. För jag sätter bara in sånt som varit gott eller har uppskattats hemma.