Vardagsliv

Melodifestival deltävling 1

Melodifestival deltävling 1

Melodifestival deltävling 1

Bilder och info från media.melodifestivalen.se

Melodifestival deltävling 1

Ska ni titta på Melodifestivalen ikväll ?!

Min man är totalt ointresserad så jag tänkte vi skulle äta middag innan det börjar och sen kommer jag förpassa mig upp till övervåningen. En bricka med lite gottis och nått gott att dricka och titta.

Melodifestivalen har jag tittat på sen jag var liten med först min familj när jag bodde hemma och sen har det fortsatt.

Mina döttrar har tittat med oss när dom bodde hemma, och det har fortsatt när dom flyttat hemifrån.

Ja, Michaela har bott hemifrån länge och Nathis kan man väl säga att hon har flyttat hemifrån. Sen hennes pojkvän Michal fick lägenhet i Hässelby Strand har hon varit hemma nån dag bara.

Jag har förberett vår middag som ska intas innan det börjar och ikväll blir det anka, skivad potatis i ugn, kantareller, hallonsås och varma grönsaker i form av babyspenat och ruccola. Ska bli kul att testa.

Och som vanligt : är det gott kommer receptet in här.

Ikväll börjar det

Jag hoppas att årets melodifestival är bra i år. Den har varit lite sisådär dom senaste gångerna. Men nu är det lite mer kända personer som är med. Både när det gäller att vara med och tävla och vara presentatörer.

Fast det är ju också lite annorlunda i år då dom inte kan ha nån publik pga pandemin. Men alla tror att dom kommer att få höga publiksiffror i år då alla sitter hemma ikväll och tittar.

Har ni laddat ner appen eller ska ni bara titta för att lyssna ? Jag har inte laddat ner appen och får se efter det första programmet hur det är upplagt. Förra året hade jag appen och tryckte på dom små hjärtan som man kunde göra. Vet inte om det är på samma sätt i år. Vet ni ?