Trädgård, Vardagsliv

Just nu vill inte jag gå ut

Just nu vill inte jag gå ut. Det är ju kallt.

Jag vet att många andra har kallare än vi har.  Men eftersom vi inte har haft så kallt så känns det ännu kallare. Det var minus tolv grader när jag gick upp vid halv fem.

Just nu vill inte jag gå ut. Det är ju kallt

Jag vaknade av att Lillan gick runt i sängen vid halv fem. Det brukar hon inte göra. Men när jag vände mig om förstod jag varför. Christer hade hamnat mer på min sida än på hans. Och Lillan visste inte var hon skulle ligga.

Då hittade jag ingen skön ställning så det var bara att gå upp.

Diskmaskinen är igång, tvättmaskinen ska också sättas på och så får vi se vad mer som händer.

Söndag

I går var det söndag och jag och Christer hade en latdag för oss själva. Vi åkte iväg på morgonen när butikerna öppnade och gjorde lite ärenden.

Bla var vi inne på Rusta då vi skulle “byta ut” våra kolsyrepatroner till Soda Streamen. Då såg jag att dom höll på med att sätta fram odlingssaker. Såg att dom säljer pallkragar och ska nu mäta i trädgården på ett ställe där jag vill ha dom.

Planera lite inför att odla ute i trädgården. Jag vill ha pallkragar nedanför vår vinbärsbuske. Det är lite skugga där, men jag har sett att man kan odla där också.

Jag har satt frön redan som står på övervåningen. Men det som kommer upp där ska inte sitta i pallkragarna för det är tomater. Olika sorter. Har satt ett gäng så mamma kan få också.

Planer vecka 6

Måndag och jag har inte så mycket än planerat denna vecka. Men det brukar komma mer i almanackan under dan eller veckan.

Hittills så har jag tid hos salongen imorgon och ska fixa mina naglar. Då blir det handling som vanligt inför veckan.

På lördag ska jag åka till Uppsala och träffa dom andra skribenterna på Blogbiz. Vad som händer och vad vi ska göra får ni se efter.