Vardagsliv

Snart är det Alla Hjärtans Dag

Snart är det Alla Hjärtans Dag och vad är bättre än att göra sånna naglar ?!

Onsdag och vi vaknar till -14 grader. Usch, säger jag bara. Just nu  vill jag inte gå ut. Men jag väntar ett tag så blir det lite bättre.

Snart är det Alla Hjärtans Dag

I går när det var tisdag och det var fullt ös hela dan. Adrenalinet var på topp och det slutade tom med att jag var uppe till kl 2 i natt. Men jag fick nån fix ide att titta på “Familjen Lundell” och började med säsong 1 för någon dag sedan. Nu är jag på säsong 3.

Men i alla fall … jag åkte iväg till Vällingby på förmiddagen och fixade till mina naglar. Jag satt och valde bland alla färger och det är samma sak varje gång. Beslutsångest.

Naglarna gör jag som vanligt på Salong Shades.

Nina som gör mina naglar frågade om hon inte skulle göra alla hjärtans dag naglar. Och det fick det bli denna gång.

alla hjärtans dag

alla hjärtans dag

Dom svarta naglarna är matta, medans dom handmålade hjärtanen är blanka. Och det sitter klistermärken på den röda nageln. Jag tycker dom blev söta,

Vad tycker ni ?

Handling

Efter att naglarna var klara åkte jag till Åkermyntan och började handla.

När jag handlar åt mamma och mig för veckan så skriver jag upp en inköpslista för mig först. Eftersom man kan ordningen i affären så skriver jag listan i den ordningen också.

Sen när jag får mammas lista på telefon skriver jag den på vänster sida så det stämmer med samma ordning. Då går det snabbt och smidigt i affären.

Jag gjorde min veckomeny i måndags :

  • tisdag : gratinerad korv och blomkål
  • onsdag : varmrökt lax och stuvad potatis
  • torsdag : kycklingwok
  • fredag ; chili- och majspaj
  • lördag :uppsala
  • söndag : alla hjärtans dag – någonting med fläskytterfilé

Mamma

För att mamma ska komma åt det som hon mest använder så började vi rensa i köket igår. Tre stycken skåp klarade vi av igår och det har både flyttats och kastats saker. Ja, jag har ställt undan en del också som kanske Nathis vill ha.

Idag ska vi fortsätta rensa lite.