Vardagsliv

Omplanering och blommor

Omplanering och blommor

Igår började mamma och jag att rensa i köket hemma hos mamma. Då togs omaka glas och annat som hon inte vill ha kvar bort. Och idag vid lunch fortsatte vi i några timmar. Allt som mamma ville ha tillgängligt så hon kom åt det lött själv flyttades i lådor och skåp. Skafferi och annat städades och gick igenom.

Så nu har vi städat nästan hela köket. Det är bara en bänk under tv’n som är kvar att gå igenom. Och den tar vi imorgon.

Altanen är också städad. Känns jätteskönt.

Blommor

Innan jag åkte till mamma åkte jag till Plantagen och handlade lite blommor till mamma och mig. Jag delade dom i två så vi fick varsin bukett.

blommor

Bukett hos mamma

blommor

Bukett hos mig

Jag blev så inspirerad igår när jag var och fixade mina naglar. Dom har alltid färska blommor och igår fixade dom till sina vaser när jag var där. Jag pratade med Agge och hon sa vart i centrum dom köper sina blommor. Men jag glömde ju självklart att gå dit och handla innan jag åkt hem.

Jag sa till mamma idag när jag fixade buketterna att det här vore nått vi fortsätter med framåt. När jag är i Vällingby ska det köpas blommor.

Jag har med mig några saker hem från mamma som hon plockat ut från skåp som jag ska ta hand om. Imorgon kommer jag ta med mig mer saker som jag vill ha. Resten kommer läggas ner i flyttkartong och så får Nathis kolla vad hon vill ha innan resten kastas.

Middag

Nu är potatisen kokad och snart är det dax att göra sås då vi ska äta varmrökt lax och stuvad potatis.

Sen blir det lite fix här hemma, kolla på tågtider inför lördag, planera lite och kansk4 koppla av lite.