Vardagsliv

Jag hittade alla privata ärenden

Jag hittade alla privata ärenden idag. Ibland så brukar man ju ha en sån där dag där man skriver upp vad man behöver göra. Och man kommer inte hem med allt. Men idag kom jag hem med allt och är väldigt nöjd över vissa.

Jag hade ju först inte tänkt ta ärendena idag pga att det var så kallt. Men i morse berättade jag att jag varit ute och satte in sladden i bilen om det var så att jag skulle åka iväg ändå. Och det gjorde jag.

Jag tycker ju inte om att köra när det är snö ute eller halt. Jag vet faktiskt inte varför, men det kan vara så att jag inte brukar köra så ofta i det väglaget. Men jag satte mig i bilen och sa : det är ju bara att köra lugnt. Vill dom andra gasa och sladda så varsågod. I don’t care !

Jag hittade alla privata ärenden

Vid 10-tiden satte jag mig och åkte till Kista Galleria. Det var inte så mycket folk som hade börjat komma när jag kom dit så det var skönt. Och jag har inte varit i den Gallerian på länge. Men jag ville in i speciellt en affär så därför blev det så.

Kläder

Affären jag vill in i var New Yorker. Jag kände att jag skulle vilja ha ett par nya byxor och Nathis hade köpt ett par där som ser ut som skinnbyxor. Dessutom är det ett sånt där mjukt och varmt tyg inuti.

Jag har ju inte köpt så mycket kläder till mig själv på ett tag. Och jag vet inte riktigt än vad jag har för storlek efter operationen så jag tog 2 olika storlekar på byxorna och provade. Och kunde faktiskt ha den mindre storleken.

privata ärenden

Jag hittade tom en tröja och en väska. Kläderna gör sig inte på kortet, så det får bli en ny när dom sitter på. Kunde inte låta bli att köpa väskan på bilden då den har en sån där liten miniväska hängande på sidan. Super för airpodsen – om dom får plats.

Förvaring

Jag vet inte hur ni har det i era kylskåp men jag är så trött på små påsar eller plast med olika ostar eller korvar. Eller små leverpastejburkar. Och när man ska ta en smörgås till frukost hittar man ingenting.

Så jag mätte min hylla där vi har pålägg och hittade två förvaringslådor på Clas Olsson som jag lagt ner allt i. En med ost och en med övrigt.

privata ärenden