Vardagsliv

Idag går jag inte utanför tomtgränsen

Idag går jag inte utanför tomtgränsen

Efter att ha varit ute och farit i veckan hit och dit och städat och handlat kommer jag idag inte gå utanför tomtgränsen.

Klockan är 8 och jag har redan bäddat, tömt diskmaskinen, plockat undan ni köket och vattnat blommorna.

Jag har tagit fram recept på minibröd som jag snart ska sätta fart med. Jag lånade en form av mamma som jag ska testa.

tomtgränsen

Smöret står på diskbänken då jag ska göra en kärleksmumskaka. Tog fram receptet för ett tag och en bekant har gjort den och sagt att den var grymt god.

Sen ska jag försöka hitta en bra plats för nedan skålar. Mamma ville inte ha dom kvar och jag tycker dom är rätt häftiga. Dom är inte så stora utan ca 11 dm i diameter och själva hålet i mitten är ca 4 cm.

 

Inte utanför tomtgränsen

Så min plan I dag är lite bak av både bröd och kaka. Och sen ska jag ta fram tågtider och planera morgondagen lite.

Kommer hålla mig inne och göra sånt som jag bara känner för.

Fröna som jag satte förra helgen har börjat komma upp och jag ska sätta lite mer.

Nu känner jag att det bubblar i kroppen och jag kommer på mer och mer saker jag vill göra. Ha ha ! Men jag börjar med baket i alla fall. Degen ska ju jäsa till bröden så då kan jag göra kakan under tiden.

So see you soon med uppdateringar under dagen.