Frön och sådd, Vardagsliv

Valentindagen

Alla hjärtans Dag eller ska vi säga Valentindagen ? Alltid den 14 februari varje år.

Blommor, choklad och presenter köps till varann.

Valentindagen

Här hemma blev det inte så mycket. Jag hade köpt lite choklad och gelehjärtan och Christer fick en tavla av mig som jag hade gjort. En pärltavla.

 

valentindagen

I love you more today than yesterday, but not as much as tomorrow

Jag hittade en plats för tavlan på en gång.

valentindagen

 

Jag tog hand om mina frön som jag sådde för en vecka sen och organiserade lite. Några måste jag plantera om då dom kommit upp en bit. Kanske ska göra det idag ?! Får titta bland plastkrukor vad som finns.

frön

 

På sena eftermiddagen så gjorde jag en förrätt till mig och Christer med räkor och Kalix löjrom. Ett glas bubbel till det fick det bli.

valentindagen

 

Vi skulle senare äta middag, men varken Christer eller jag var hungriga så det blev faktiskt ingen. Så den maten får ätas idag måndag. Inte för att det var någon speciell middag, men vi slipper tänka på vad vi ska äta idag.

Måndag

Har snurrat runt i sängen i natt. Både pga domningar i handen men också för att jag gick och la mig med många tankar. Det är dags att planera lite framåt nu.

Vad ska jag göra, hur ska det gå till och så vidare.

Så idag blir det lite planering och titta runt lite.