Handling, Vardagsliv

Tisdag är handling för mig

Tisdag är handling för mig och min mamma inför veckan. Det har blivit en tradition sen ett tag tillbaka. Och varför ändra på det ?! Och det är ju ganska skönt. Då har man resten av veckan fri och kan bestämma vad man vill göra.

Som vanligt skriver jag min inköpslista på en sida av ett papper. Och när jag får mammas för jag över det på andra sidan i samma “grupper”. Då är det enkelt att handla och det går undan. Det gäller bara att hålla reda på vilken “scanner” man använder och i vilken påse man lägger det i.

Jag har faktiskt skrivit till Ica om detta – när man tar en scanner kommer mitt eller mammas namn upp. Men sen försvinner det och man måste hålla reda på vems som är vems.

Jag har på sista tiden organiserat i vagnen i och med inköpslistan. På höger sidas påse lägger jag mammas scanner och i vänster sidas påse lägger jag min. Allt för att inte blanda ihop dom.  Men det händer ändå.

Handling

handling

Mamma har fått sina varor upp plockade och instoppade där dom ska vara. Jag tog tom hennes plastbehållare där hennes cocktail tomater legat. Dom är perfekta att plantera frön i.

Det är hål i botten och hål i locket så man kan sätta in det som växer upp som ett stöd. Superbra.

Svar ifrån Ica

Under tiden som jag sitter här och skriver så får jag svar ifrån Ica. Nog för att dom kanske skulle ha svarat, men jag trodde inte att det skulle gå så snabbt.

handling