Frön och sådd, Vardagsliv

Nu ger jag upp för ikväll

Nu ger jag upp för ikväll

Jag är ju en person som inte behöver sova så mycket, men igår gick jag och la mig samtidigt som Christer. Men när jag går och lägger mig så där tidigt så får jag så ont i ryggen och det fick jag självklart imorse.

Vaknade till ont i ländryggen, men efter att ha gått runt ett tag så kändes det bättre.

Eftersom jag sovit så länge hade jag värsta adrenalinet så jag tömde diskmaskinen, satte på tvättmaskinen och vattnade blommorna i ett svep. Sen plockade jag undan i köket och hela undervåningen så den var topptrim som jag vill ha den. Med andra ord inte en sak framme. Sån har jag blivit.

Men det var bra då jag satt i ett bra tag i telefon med Anne som driver Blogbiz och hennes egna sida Veckomagasinet.

Blogbiz har ett stort antal av kända personer som bloggar hos oss och det är jättekul. Här finns både Dogge Doggelito som jag också träffat, Mita, Patrik Isaksson, Genri mfl.

Ger upp

Som ni kanske har sett tidigare här så jag sått en massa frön inför sommaren och det fortsatte jag med. Tomater och annat är förstå och jag fortsatte i eftermiddag med det.

Men nu ger jag upp för ikväll.

Flera tomater, pumpor och annat har kommit upp och jag har försöker hålla efter alla så dom tar sig ordentligt. Sen blir det till att plantera dom i större krukor inför sommaren.

Kvällens middag

Fredag och jag har hittat ett recept från en veckotidning som jag hr. klippt ut.

Det blir fylld kycklingfilé – vitlöksost och parmaskinka – med svamprisotto. Herregud, vad har jag tänkt på ? Jag har aldrig gjort risotto själv då alla säger att det är så svårt att göra. Men om man inte testar så vet man inte. Och det är det som jag tänker göra ikväll.

Antingen kommer det att bli jättegott eller så kommer det att bli kaos. Vi. får se !