Vardagsliv

Idag har vi firat en tonåring

Vårt äldsta barnbarn har fyllt 13 år

tonåring

För en vecka sedan fyllde vårt äldsta barnbarn 13 år och blev en tonåring. Leon var på sin födelsedag hemma hos sin pappa så vi bestämde att vi skulle fira honom idag,

Att köpa en present till en tonåring kan både vara svårt och lätt. Men att handla något som han verkligen vill ha. och önskar sig är kul. Och det har vi gjort. Han har tom visat denna klocka för Michis som hon sedan förmedlade till oss.

Vi tog en tur till Ekerö där Daniel bor och där vi skulle ta en fika och överlämna våra presenter.

Mellomys

Christer är inget fan av melodifestivalen och jag vet att det finns fler där ute. Men vi har tittat på mello ända sen jag var liten och jag kommer att göra det även ikväll. Det gör mig inget om jag får sitta i sovrummet och titta, men då kan jag stänga dörren och höja volymen om jag vill. Titta och ta ett glas vin och rösta på dom som jag tycker om.

Till mellomyset förberedde jag en efterrätt innan vi åkte iväg för att fira Leon. Dom har nu stått i kylen för att stelna och jag har hällt på ett lager med apelsingele som också ska stelna.

Det är alltså vit chokladmousse med apelsintäcke och fileeade apelsinklyftor.

Men innan mellomyset blir det en köttbit med potatispaj och spetskål. Spetskålen har jag lagt in recept på och som ni märker tycker vi om att ha det till middag.