Pyssel - Pärlor, Vardagsliv

Avkoppling deluxe

Det stämmer det där med att man får avkoppling !

Måndagar brukar ju vara en sån där dag som man kallar “i hate mondays” av nån anledning. Man har haft helg och den har gått alldeles för fort. Eller så har man inte hunnit eller gjort det man velat eller planerat.

Min måndag började faktiskt bra då jag tog hand om hemmet ett tag. Jag och Christer tog en latdag igår när det var söndag. Men av nån anledning så blev jag på dåligt humör på eftermiddagen.

För att det inte skulle gå ut över Christer när han kom hem efter att han jobbat gick jag upp på övervåningen när han kom hem. Jag kollade mina plantor som jag sått. Hade lite konversation i telefon med min granne då vi brukar byta plantor med varann. Vi har lyckats med olika saker bägge två och behövt sätta nya frön av olika grönsaker.

Idag kom tom en påse med posten från Impecta.

Det är nu man skulle vilja ha en större tomt eller större planteringsmöjligheter. Men jag tror jag får sätta mycket i krukor i år ute i trädgården och göra små ställen där allt står.

Avkoppling

Men för att återgå till avkopplingen. Jag trodde faktiskt inte att man kunde bli så avkopplad som man blir av att sitta och hålla på med tex denna pärltavling. Jag har ju gjort en hel del tavlor nu. Och idag när jag var på sämre eller dåligt humör så kände jag hur det rann av efter att ha suttit ett tag.

Det blev mycket lättare att laga middag och sen sätta sig och äta. Efter lite tv tittande satte jag mig en stund framför tavlan igen.

avkoppling

Tavlan kommer att föreställa en stor blå grå fjäder i storlek 45 x 85 cm. Bild kommer när den är klar – om jag kan hålla mig så länge.