Vardagsliv

En ensam liten stackare

Här ligger en ensam liten stackare

ensam

I min glaskupa i köket brukar det alltid finnas något bakat. Vare sig det är bullar eller mjuk kaka. Och nu ligger det en ensam liten stackare kvar av kärleksmumskakan. Det ser lite tråkigt ut.

En sak som jag inte har bakat på länge är muffins. Det kanske man ska satsa på denna gång. Men jag vet också att Christer vill ha nya bullar. Inte bara framme utan i frysen så han kan ta fram när han kommer hem från jobbet och vill ha en fika.

Ny vecka

Vad händer denna vecka hemma hos er ?! Hos mig är det inte så mycket inplanerat som vanligt. Imorgon är det tisdag och då är det handling som vanligt. Och på onsdag ska jag åka till mitt gamla kontor och fika tillsammans med Victoria i receptionen och Ann S.

Handlingen imorgon kommer inte vara så avancerad för min del då jag förra veckan gjorde så pass mycket mat så det blev över. Det hamnade i frysen och nu ska vi äta upp det i veckan.

Dessutom ligger det en hel del kött som blivit över så jag kommer att kunna göra en jättestor pyttipanna. Vet dessutom att Nathis tyckte om det förra gången så kan göra en riktigt stor så kan hon få också.

Ute är det jättedisigt och riktigt tråkväder. Jag ska plocka ur diskmaskinen och plocka undan lite då Christer och jag hade en riktig lantdag igår. Vi gjorde egentligen ingenting.

Vi började att titta på en ny serie som var riktigt bra.

Det finns tre säsonger så vi får hoppas att vi hittar alla tre säsonger.