Shooping, Vardagsliv

Min tisdag innebär handling

Det blev lite blandad handling idag

handling

Jag trodde att jag skulle vara trött idag då jag fastnade framför en film igår som slutade kl 1. Men det var jag inte så jag gick upp och duschade och gjorde iordning mig när Christer åkt till jobbet.

Strax innan 8 ringde jag och väckte mamma och jag skrev rent min inköpslista. Den fylldes på när jag fick mammas.

Handling

Jag åkte till Åkermyntan och handlade innan jag åkte till mamma och stoppade in hennes varor.

Vi har börjat som tradition att köpa varsin dubbeltriss och hoppas som alla på en storvinst. Ha ha ! Idag vann jag 60 kronor.

När jag stoppat in det viktigaste i kylen hemma hos mig så satte jag mig i bilen igen. Vi har slängt våra gamla och jag saknar en mindre. På vägen hem stannade jag till på NetOnNet och köpte bläckpatroner till skrivaren.

Hemmagjord pyttipanna

Grönsaker och frukt fick ligga framme såsom torrvaror medans jag satte mig och skalade och tärnade potatis.

Igår tog jag nämligen fram våra köttbitar som jag sparat från middagar sen tidigare som blivit över. Så nu fick det bli pyttipanna.

Och nu är den äntligen klar. Det tar en liten stund att fixa potatis, kött och lök och sen få ihop allt. Men det är det värt.

Dessutom är Nathis och Michal på väg för att hämta en bunke då dom tyckte att den var god förra gången. Så jag hoppas att den är lika god denna gång.

handling

Min kväll fortsätter

Jag har lite planer på annat jag ska göra ikväll. Men först blir det att ta emot Nathis och Michal och sen äta lite själv.

Jag tänker inte skriva det som jag vill göra för då blir listan nog rätt lång och det beror ju på hur mycket jag hinner idag.

Datan kommer i alla fall få jobba lite om en liten stund så den ska jag sätta på laddning.