Frön och sådd, Vardagsliv

Det blir blommor också

Det blir inte bara grönsaker utan blommor också

Jag har såsom förra året sått en del frön som börjat gro och växa. Det kommer att bli fler frön sådda och jag har handlat både jord och planteringskärl för detta.

Blommor

Men i år blir det inte bara grönsaker som sås, utan det blir lite blommor också. Och om jag känner mig rätt kommer jag längre fram när det blivit lite varmare köpa några fler.

blommor

Tre sorters blommor har nu lagts i vatten som ska sås imorgon. Dessa kom med fröpåsar från Impecta häromdagen.

Jag och min granne har bytt plantor med varann nu sen förra året och jag kommer sätta alla dessa frön så hon kan få lite blommor också.

Så Petra – det kommer blommor till dig också

I går var jag ute och handlade i två omgångar. Men det är ganska skönt för då slipper jag åka ut idag eller någon annan dag denna vecka.

Skrivaren har fått bläck och en mindre stekpanna står i skåpet.

Efter att ha ätit hemlagad pyttipanna igår kväll så hade jag en del som jag tänkt göra. Jag småpysslade lite med några saker men kommer att fortsätta idag.

En sväng till mamma på förmiddagen och sen sätter jag fart. Ska fixa till hennes blommor lite och vattna så hon slipper skvimpa runt med vattenkannan på rullatorn.

Dator, frösådd och lite betong står på agendan. Sen får vi se vad det mer blir. Ska ta fram nått recept på nått att baka också som jag skrev igår.