Mina döttrar, Vardagsliv

Onsdags fika

Det blev lite fika tillsammans med mamma och dotter

Igår onsdag åkte jag till mamma på förmiddagen. På vägen dit köpte jag några bakelser.

Michis ville komma till mamma på en fika och jag skulle ändå till mamma och hjälpa henne med några saker.

 

fika

Vi drack lite kaffe och delade på bakelserna och satt och pratade lite. Om allt mellan himmel och jord. Och det var riktigt skönt att bara sitta och koppla av.

När Michis ändå var där så passade hon på att klippa mamma lite. Hon har blivit lite långhårig och att åka iväg och klippa sig är inte det lättaste just nu för mamma. Och det var ju bra att göra det igår då hon duschar på torsdagar. Då kan hon fixa till sig i håret efter det. Bara hon blev klippt.

mamma

Michis stannade kvar en stund hos mamma och jag åkte hem och fixade lite. Mer frön åkte ner i jord och andra plantor vattnades Bla mina två trumpetblommor som börjat att få blad. Ska bli kul att få se hur dom kommer att se ut i sommar. Dom ska också få nya större krukor och förhoppningsvis mycket sol.

trumpetblomma

Torsdag

Idag ringde jag och väckte Nathis. Igår ringde hon och talade om att hon ville ha lite träningskläder som jag plockade ner. Sen skulle jag träffa henne utanför lägenheten vid 7.15. En frukostfrallan åkte också ner i påsen till henne så hon blev lite glad.

På mornarna brukar jag ringa och väcka mamma strax före 8 på morgonen så hon kan gå upp innan hemtjänsten kommer. Dom sätter på henne stödstrumpor på morgonen. Och eftersom det är torsdag skulle hon också få duscha.

Men eftersom jag ändå var i närheten av mamma så åkte jag hem till henne efter att ha mött upp Nathis.

Mamma hade köpt oss varsin krama-om-ring som vi satte på oss. Jag har också tittat på dessa, men hon hann före mig.