Pyssel - hemma, Vardagsliv

Idag fick jag en energikick

När solen kom fram fick man en energikick

Efter att ha rensat på altanen som jag skrev om tidigare idag fick jag energikick och fixade lite inomhus.

energikick

Lyktan som nu hänger i mitt kök har jag fått av mamma och jag har haft den hängande tidigare i ett fönster. Men jag har inte tyckt att den gjort sig bra där så jag tog bort den. Så nu hänger den i köket bredvid min altandörr och jag är supernöjd över placeringen.

Mamma har vunnit denna lykta och då hon vet att jag älskar ljus och lyktor så fick jag denna för cirka ett år sedan.

Underbar måne

När jag på eftermiddagen släppte ut hundarna i trädgården pratade jag med min granne Petra. Och vi såg en underbar måne på himmelen som jag försökte få ett bra kort på. Detta var det bästa jag kunde få.

På kortet ser den gul ut, men när vi såg den var den vit så kameran i telefonen måste ha gjort den gul. Men jag tycker det ser ganska häftigt ut ändå. Det är inte lätt att ta kort på varken måne eller sol.

Fredagsmys

Vi har käkat tacos som vi inte har gjort på länge. Och just nu sitter vi och tittar på vår serie.

Frön och sådd

Jag har som ni som varit inne hos mig tidigare sett att jag sått en massa frön. Och jag älskar att prova saker. Idag har jag lärt mig en ny sak när det gäller att sätta kärna från en frukt. Men det kommer jag tillbaka till imorgon.

Den som väntar på nått gott……..