Pyssel - hemma, Vardagsliv

Äntligen kom solen

Solen är framme och värmer härligt

Man får passa på att njuta av solen och den värme som har kommit idag. Här i Stockholm ska solen visa sig i helgen och på tisdag.

Innehåll

Jag har städat vår frys och gått igenom vad vi har egentligen. Varför köpa på sig en massa mat när det finns hemma ?!

Jag har nu organiserat så jag har en kött-, en fisk-, en grönsak & potatislåda i frysen så det är lätt att ta fram vad vi ska äta till middag.

Men hur ska man hålla reda på vad man egentligen har kvar ? Medans jag städade frysen skrev jag ner allt vi har på en lista som jag har skrivit ut och satt på frysen. Sen är det bara att stryka och skriva dit.

Jag blev faktiskt lite chockad över vår köttlåda som inte bara innehåller kött utan också korv, kyckling och anka. Nu kan jag bara skriva en meny för veckan och köpa grönsaker och tillbehör som behövs.

Gick ut i solen

När solen började bli lite varmare gick jag ut och satte mig i solen med en kaffe och njöt ett tag. Och varför då inte passa på att göra lite nytta ?

Jag har börjat plocka rent på altanen då jag förvarat krukor och annat under vintern. I helgen ska altanen bli ren och högtryckstvätten ska få jobba.

solen

En varm dag längre fram sen så ska staketet runt altanen få lite ny färg då jag brukar bättra på vartannat år.

Mina segel som hänger i taket ska tas ner och tvättas så dom är rena och fräscha efter att altanen är ren.

Har också lite planer på att försöka möblera om lite där min soffgrupp är. Testa sig fram lite vad som ser mysigt ut.

Fredag

Snart är det helg och jag tror många kommer att försöka vara ute i helgen. Vare sig det är promenader eller fix i trädgården.

Jag ska försöka göra lite blandat.

Ikväll blir det taco-kväll för Christer och mig, Det var så länge sen.