Pyssel - Betong, Vardagsliv

Ny månad och betong

AlltsåDet varSå blev det ny månad – mars !

Måndag morgon och det börjar ljusna ganska snabbt på morgonen nu. Senast i fredags tog jag min kaffe på altan i mörkret, men nu behöver man inte ha lamporna tända längre.

Christer har åkt iväg till jobbet som vanligt och jag tror bara för att det nu är ljusare på morgonen så får man bättre energi.

Nog för att klockan har tickat iväg och snart är tio så har jag hunnit med en del redan.

Betong

Efter att Christer åkt iväg gick jag upp och gjorde iordning mig och bäddade till sängarna. Tog några smörgåsrån och så satte jag fart och blanda lite betong.

Alltså, egentligen fanns det en plan att gjuta redan i helgen, men då vart det fokus på annat istället.

betong

Ovan två former är nu fyllda och jag har inte gjutit i dom förut så dom är relativt nya och har legat och väntat på att bli använda. Det är alltid lika spännande att gjuta i en ny form för dom första kan få lite skavanker då man inte vet hur det är att gjuta i dom. Eller så blir dom bra på en gång. Vi får se ! Och blir den vänstra bra så ska den ges bort till min fd arbetskollega Ann S.

Blir den inte bra så gjuter jag en ny. Det går så snabbt.

Min plan är om denna blir som jag vill att jag kommer att göra en hel del av den. Den kan ges bort i present och jag vill ha ett gäng utav dom på vår framsida.

Ny månad

Vi får man passa på att njuta av dom närmsta dagarna för det kommer att bli kyligare.

Så här ser prognosen ut hos mig tio dagar framåt.

Min plan idag är att ta fram högtryckstvätten som vi var och köpte igår. Altan ska få sig en rengöring av takbjälkar, staket och golv. Vi provade igår så att allt funkar och Christer var iväg och köpte trärengöring.

Att bli blöt får man räkna med.