Pyssel - hemma, Vardagsliv

Nu är jag äntligen klar

Nu är jag äntligen klar

Armarna är lite möra idag. I går tvättade jag rent hela altanen med högtryckstvätten. Det är ju ett rejält tryck i den så man är tvungen att hålla i den med två armar.

Jag avverkade 2 tröjor och 3 par vantar när jag var klar. Tröjor ? Ja att spruta takbjälkarna på altan gjorde att jag blev väldigt blöt. Och vantar hämtade jag efter ett tag då jag blev kall om händerna och dom blev ju också blöta.

äntligen klar

Golvet är fortfarande lite blött men nu är stolar och bord på plats igen. Bordets skiva har också tvättats och det blev jättefint. Jag ska ta stolarna sen också och sen ska allt oljas in.

äntligen klar

Soffgruppen är också på plats igen och jag höll på ett tag med den då jag ville kolla om det gick att möblera på annat sätt. Men på vänster sida sitter vattenslangen och dörren in till köket så där får bara en. fåtölj plats. Och dessutom satte vi upp plexiglasskiva ovanför soffan för att vi ska kunna sitta där året runt.

Så det blir bäst så här.

Tisdag

Nu när altanen är klar så ska jag snart sätta mig i bilen och åka iväg och handla lite. Jag har städat min frys så jag vet exakt vad jag har. Så jag behöver inte handla så mycket. Bättre att äta upp det som finns. Men lite ska jag handla i alla fall.

Sen ska jag passa på att sätta mig i solen en stund då himlen är klarblå och solen lyser.

Enligt SMHI ska det bli lite kallare om några dagar.

Frön och sådd

I em eller kväll ska jag småpyssla lite med mina frön och kolla hur det ser ut “där uppe” där dom står. Lite pinnar behövs nog till några för stöttning. Det ska jag förresten skriva upp på min inköpslista.