Pyssel - hemma, Vardagsliv

Fredag och sol

Idag är det fredag och vi har sol i Stockholm. Minus 4 grader när vi klev upp men har nu blivit plus 2 grader. Dom där dagarna när det var plus 12 grader känns avlägsna och den närmsta dagarna kommer också vara kalla. Men det är ju typiskt mars.

Men snart så.

Eftersom jag har städat altanen så kliar det i fingrarna att fortsätta. Jag tog fram mina solcellslampor för laddning då det var sol ute i går. Det var så mysigt i somras och i höstas när dom lyste upp på kvällarna och nätterna.

Men jag vill ju ha fler. Så jag satte mig i går vid lunch och åkte till Rusta och inhandlade tre stycken till.

Mina som jag har sen tidigare är likadana, men utan tofsar och är inköpta på Ikea. Jag kollade på nätet innan jag åkte iväg och då fanns dom inte på min Ikea i Barkarby. Efter att ha pratat med mamma så sa hon – Rusta då. Men hallå, självklart. Jag har. ju sett att dom har också. Och dessutom var dom billigare där.

Nu hänger också dessa ute i solen för uppladdning. Och när jag hängt upp segeldukarna i taket på altanen kan jag hänga upp lamporna där dom ska vara.

Fredag och sol

I dag tänkte jag ta en liten lugn dag. Jag har varit uppe och duschat och plockat undan lite i köket. På tv går friidrotten då jag alltid brukar ha något på för lite sällskap.

Klockan är ju inte så mycket än, men jag hoppas att det blir lite varmare mitt på dan då jag tänkte sätta upp segeldukarna.

Sen får vi se vad dagen erbjuder.

I kväll ska jag göra wok med nudlar och lövbiff. Ett litet hopkok av grönsaker och lite sås.

Helg

Vi har inget bestämt i helgen så vi kan ta den som den kommer.