Inlägg

Återanvända kassar

Sponsrat inlägg i samarbete med Gatherbags

Min mamma är +70 och har svårt att gå utan rullator. Det gör att jag varje tisdag åker och veckohandlar åt henne och min familj.

Jag får en inköpslista och skriver min bredvid så att det går enklare att handla. Då jag har två scanner att hålla reda på så måste jag också hålla reda på våra kassar som jag lägger ner våra varor i. Och idag finns det olika sorts kassar som man kan använda.

Återanvända kassar

Jag har fått hem återanvända kassar ifrån Gatherbags som jag har provat. Och jag kan säga att jag är supernöjd.

återanvända kassar

Gatherbags set innehåller åtta stycken enheter som du förvarar i en utav dom – flaskkassen. Sen är det fyra stycken kassar, en kasse för frysta- / kylda- eller varma varor och två nätkassar som du kan lägga grönsaker eller frukt i.

Kassarna har hög kvalitet och bra handtag så att du kan hänga dom över axeln.

Jag tog med mig dessa kassar och åkte och handlade bara till mig själv denna gång så att jag kunde testa dom fullt ut. Dom var lätta att ställa ut i vagnen då det är bra material i dom och inte faller ihop när dom är tomt som många kassar gör.

Frysta- / kylda- eller varma varor

Denna kasse är isolerad så att du kan ha i antingen frysta / kylda eller varma varor beroende på vad du ska handla. Jag använde min denna gång till kylda varor.

Kassen har sen en dragkedja som är längre än kassen så att den går ner på sidorna. Och det fick plats med mer saker än jag trodde i kassen.

återanvända kassar

Flaskkassen

Flaskkassen har plats för 4 stycken flaskor och har ett större hål i mitten där du kan placera något. Hade jag behövt köpa tex kaffebönor hade jag placerat den där. Men man kan ju ställa något annat där om man vill. Ett paket pasta kanske. Det kan man ju bestämma själv.

återanvända kassar

Återanvänd Nät kasse

Du får också med två stora nätkassar som du kan ha grönsaker och frukt i. Du kan stänga till kassen också så inget ramlar ut. Jag hade säkert fått plats med tio eller fler citroner i kassen. Och det var ett bra material i dom så dom håller och inte går sönder.

återanvända kassar

Sen är det bara att fortsätta handla och fylla dom andra fyra kassarna som följer med.

När jag var klar placerade jag alla mina kassar i bilen och åkte hem.

Här nedan ser ni alla kassar som kommer med i setet. Och var det så att min mamma kunde följa med och handla hade jag köpt ett set till henne så hon kunde ha i sin vagn. Dessutom är dom inte dyra och du kan använda dom igen och igen.

Så gå in och köp ett set till dig, eller varför inte två så du kan ge bort i present.

återanvända kassar

Jag har rullat ihop mina kassar och lagt dom i flaskkassen. Den är nu placerad vid dörren så att jag lätt kan ta den vid nästa tillfälle och lägga in i bilen.