Vardagsliv

Det behövs inte så mycket

Det känns så härligt att komma på rätt köl igen

Det behövs inte så mycket för att man ska hamna på rätt köl igen.

I morse skrev jag ett inlägg som du kan läsa HÄR. Där skrev jag att verkligheten börjar komma ikapp och att jag inte riktigt kände och visste vilket ben jag ska stå på.

Men efter ett samtal med en fd arbetskollega började humöret stiga efter lite pepp. Tack Ulrika ! Så med andra ord behövs det inte så mycket för att stå på rätt ben igen.

Humöret blev på topp efter ytterligare ett samtal tillsammans med Anne som driver Blogbiz där jag har min blogg. Och vill ni ha er blogg hos oss på Blogbiz så hör av er så hjälper jag er vidare.

På Blogbiz kan ni ha er blogg och vill ni ha sponsrade inlägg och synas mer så är jag bla skribent och hjälper till med det.

det behövs inte så mycket

Här är det ytterligare tre stycken som peppar mig varje dag. Och det är faktiskt tre stycken på kortet även om det är svårt att se. Under är svart och ligger framför “småttingarna”.

Man behöver inte

Om man tittar på sociala medier görs det reklam för hundsängar ganska ofta. Hundsängar med ett otroligt mjukt material som kostar olika beroende på storlek.

På bilden ovan ligger faktiskt mina hundar i en sån säng, men jag har köpt min på Dollarstore. Den funkar lika bra och var billigare. Och som reklamerna säger så njuter verkligen av att ligga i den.

Det första Robbi gjorde var att lägga sig raklång i den med nosen rätt ner i materialet.

Eftermiddagsbesök och gårdagens middag

Om en liten stund ska jag och Christer åka iväg på två besök. Sen blir det hem och äta den middagen som jag gjorde i går. Jag åt den nämligen inte igår då jag mådde rent ut sagt skit. Det bara gick inte.

Jag gjorde för första gången i mitt liv en köttfärslimpa. Och det finns en mängd olika recept på just köttfärslimpa, men jag ville göra en enklare modell.

Jag vet att det är många som använder just nått sopp-pulver i sin limpa. Men det kände inte jag för. Vi får se vad den smakar. Den var i alla fall godkänd av Christer då han smakade en bit igår.