Inlägg

Att ha rätt trafikförsäkring

Sponsrat inlägg i samarbete med Trafikförsäkring.se

För flera år sedan lyckades jag att förstöra vår bil. Och då var det tur att vi har trafikförsäkring.

Att vara med om en bilolycka eller som det jag lyckades med är inge kul. Jag hade parkerat vår bil vid vårt centrum och skulle möta upp min mamma för att handla. Då ska jag också säga att dom höll på att gräva upp och skulle gräva ner nya träd på parkeringen.

Jag körde in på en parkering och jag åkte ner i ett hål. Jag gasade till lite för att komma upp ur hålet och hjulen fick sånt fäste att jag körde rakt in i ett träd framför mig.

För att göra en lång historia om hur folk bara stannade utanför bilen och glodde kan jag berätta att det slutade med att jag fick ringa min man. Bilen kunde inte köras därifrån då det gått hål i något och måste bärgas.

trafikförsäkring

Trafikförsäkring

Att skriva ett avtal på en trafikförsäkring kan i vissa fall vara en djungel. Det finns många försäkringsbolag med olika priser och vad som ingår.

Men vad är det man ska tänka på när man skriver ett avtal ? Här kan du få tips och råd om vad du ska tänka på när du ska skaffa dig en trafikförsäkring.

Alla som äger en bil ska enligt lag ha en trafikförsäkring. Du får ersättning om du själv skadas. Om du råkar backa in i någons staket eller om du har orsakat en trafikolycka är det din trafikförsäkring som täcker dom skadorna.

Kostnad på en trafikförsäkring

Hur mycket just din trafikförsäkring kommer att kosta kan beror på en del olika saker beroende på vilket försäkringsbolag du väljer. Så det är jättebra att jämföra en del olika bolag.

Det kan bero på var du bor, vilken sorts bil du har och hur gammal både din bil och du är.

Det finns jättemycket info på Trafikförsäkring.se sida om vad du ska tänka på. Och det finns också tre stycken rekommenderade billiga trafikförsäkringar med direktlänkar och info.

Sidan uppdateras kontinuerligt hela tiden så att senaste infon finns tillgänglig.