Vardagsliv

När verkligheten kommer ikapp

Nu märks det att verkligheten kommer ikapp och det är ingen underbar känsla.

Jag hade kanske en plan när jag blev arbetsbefriad, men jag vet inte riktigt om jag har uppnått den. Och nu börjar verkligheten komma ikapp och det känns som om jag inte riktigt vet vilket ben jag ska stå på.

Snart är jag arbetslös på papperet !

Ekvationen söka jobb kontra företag drar ner på personal och stänger ner går inte riktigt ihop i mitt huvud.

Igår kom verkligheten helt plötsligt som ett slag i ansiktet. Känslorna rasade både i ilska och i sorg och jag visste inte alls hur jag skulle bete mig.

Christer fick sig en utskällning utan anledning. Ja, utskällning var det väl inte utan kanske ett snäsande som inte var befogat. Jag förklarade hur jag mådde, men den som inte varit med om denna situation har nog lite svårt att förstå känslorna man får.

Jag hade tänkt att vara uppe igår kväll för att fixa en massa saker, men jag gick och la mig istället för att kroppen skulle få vila.

Det gjorde att jag vaknade klockan halv fyra i morse men jag låg kvar i sängen tills Christer gick upp.

Vår

Jag ska ta mig en längre promenad på dan då jag hoppas att solen fortsätter vara uppe och stråla.

Det knoppas överallt och snart kommer rabatterna vara fulla med krokus.

I min rabatt där jag har krokus och. påskliljor har jag hittat denna. Jag har inte en aning om vad det är och det finns bara en. Lite tjockare blad och rosa / lila toppar. Det ska bli kul att se vad detta egentligen är.

Eller är det någon som vet vad det är så får ni gärna tala om det för mig.