Vardagsliv

Nu längtar man efter mer värme

Lördag och sol men inte så varmt

Nu längtar man efter lite mer värme så man kan pyssla lite mer utomhus. Visst kan man göra det redan nu om man tar på sig lite mer kläder för att inte frysa. Men det kliar i fingrarna efter att få pyssla i trädgården och rabatterna. Men än så länge så är det lite kallt i jorden.

I morse när vi tittade på tv och nyhetsmorgon så sa dom att nästa vecka kan man börja planera det. Sååå kul ! Enligt mig i alla fall.

Nu längtar man efter mer värme

Dessa snödroppar är inget som vi har planterat eller sått utan vi har två stycken klunkar längst ner i trädgården mot vårt staket där dom finns. Eftersom dom är så fina på våren har vi låtit dom vara kvar.

Planering

Imorse vaknade vi tidigt som vanligt och vid 7 hade hundarna redan varit ute i trädgården och fått frukost. Sen tog vi det lugnt ett tag.

Vi satte oss sen i bilen och åkte till mamma där vi nu ska börja planera och fixa. Mamma har sålt sitt hus och att flytta från ett hus till en lägenhet säger väl allt ? Man sparar på mycket och mycket kan kastas.

Man fick en liten tankeställare själv när man tänker på det. Vi kommer ju inte att bo kvar i vårt hus hela livet ut och att rensa ut allt……. fy 17.

Så idag har vi varit hos mamma och börjat. Nu gäller det att tänka på vad som ska sparas och vad som ska kastas. Även om man inte vill eller att det är lätt. Men vi har kommit en bit på vägen.

Lördag

Efter att ha kopplat av en stund är det nu dax att sätta fart med middagen och sen kanske titta på nått bra på tv. Och finns det ingenting så får vi väl sätta på en film av nått slag.

Ska ni kolla på Let’s Dance ? Jag får nog kolla på plattan. Ha ha !