Vardagsliv

Det är snart påsk

Tiden går så fort helt plötsligt

Jag tyckte det var länge sen man pratade om påsk och nu är det snart påsk. Kanske dax att gå ut i förrådet och titta vad man har att pynta med. Även om det bara är några dagar kan det vara kul. Speciellt när man är hemma om dagarna.

Jag har tillbringat några timmar hemma hos mamma då vi håller på och rensar. Då hittade vi bla dessa som jag fick ta med mig.

Påsk

påsk

Små söta servettringar som jag kan använda i påsk.

Jag har nu kommit hem igen och satt mig med en kopp kaffe i soffan en stund.

I går eftermiddag och kväll när jag var uppe på övervåningen såg jag allt som jag har börjat med. Så i dag ska jag sätta mig ner och skriva upp en prioriteringslista.

Ostprovning

På torsdag ska vi göra något kul. Vi ska vara med på ostprovning genom en kontakt Christer har och som kollat upp våra pensionspengar och sparande. Så innan dess kommer det hem ost för två personer. Provningen kommer sen att ske via teams.

Ost är väl någonting som alla tycker om i någon form. Jag kan ju vara en liten fegis ibland och inte våga smaka, men nu ska jag se till att smaka. Det ser ju jättekonstigt ut annars när andra ser. Ha ha !

Jag får nog se till att prova även om det kommer någon grönmögelost som jag annars aldrig smakar.