Vardagsliv

Inga problem med steg här inte

Planeringen med promenader varje dag lägger jag åt sidan så länge

Jag har haft som plan att ta mig långa härliga promenader som innebär många steg varje dag och göra lite övningar hemma. Men just nu lägger jag dom åt sidan då jag varje dag åker hem till mamma i några timmar. Vi håller på och rensar och kollar vad hon vill ha kvar och på kvällarna åker jag och Christer till Lövsta återvinningscentral med det som ska kastas.

Så hur hann man med allt tidigare ?

Självklart kastar vi inget som någon annan kanske vill ha. Jag kommer tillbaka till det.

Fotpall

I går när jag var och handlade och var inne på Lidl för att köpa vaktelägg till mamma såg jag en bra fotpall.

Jag har ett tag varit på väg att köpa en fotpall åt Christer. Jag sitter ju i hörnan där det finns en divan med hundarna, men Christer sitter utan att kunna sträcka ut benen. Och då har dom av nån anledning hamnat på bordet istället.

Men nu hittade jag en svart i fusk skinn som är lätt att torka av med förvaring åt hans grejer. Och den är ju bra att ha om vi är många runt bordet att sitta på.

Inga problem med steg

Som jag skrev ovan åker jag till mamma en stund varje dag. Varje dag kanske inte blir så mycket att göra, men idag åkte jag iväg och skulle göra lite nytta.

I dag blev det rensning av krukor som vi ställt på ett och samma ställe. Mamma sparar dom fina som hon verkligen vill ha kvar, jag har tagit hem dom som mamma tänkt slänga och så kan jag titta på vilka jag kan kasta istället.

Och så kom vi till det här med stegen.

I går var jag och handlade som vanligt och kom upp i 11.855 steg och 16 antal trappor. Även om jag tillbringade en stund i solen på eftermiddagen. Men vi var ju också på Lövsta och sprang runt bland alla containrar.

I dag har jag hittills kommit upp i 8.628 steg och hela 39 antal trappor. Men det beror på att alla mammas krukor stod på undervåningen.

Trappor som blir meter

Jag har en Fitbit och den räknar ut så här när det gäller meter och antal trappor :

En trappa innebär att jag gått 3 meter uppför vid ett sammanhållet tillfälle