Vardagsliv

Full fart framåt

Det är mycket som hänt dom senaste dagarna

Lördag och sol ute. Har suttit i solen med en kopp kaffe och bara njutit. Man kanske ska ta och rensa lite i rabatterna idag ?!

Dom senaste dagarna har det varit full fart med allt mellan himmel och jord. Och det kommer att fortsätta så nu ett tag fram. Men det är bara kul att det händer saker hela tiden.

I torsdags satte jag i lite ny färg i håret. Och jag tror att jag köpte en annan sorts lila än jag gjorde sist. Denna gång blev det väldigt mörkt, men vad gör det ?

Igår var vädret underbart och jag kunde tom sitta i linne. Då passade jag också på att ta kort så man ser färgen ordentligt i håret.

Minilimpor

Jag visste att vi inte hade något bröd hemma till helgen och vi äter inte heller så mycket bröd. Så jag bakade minilimpor igår kväll. Jag ska åka över till mamma med två små också.

Superenkelt och gott då det både är rågmjöl och vetemjöl i det. Sen kan man ju smaksätta det med vad man vill – nötter eller kryddor.

Skett dom senaste dagarna

Dom senaste dagarna har det varit full fart framåt :

Christer och jag åker fram och tillbaka till Lövsta återvinningscentral på kvällarna då vi håller på och rensar i mammas hus.

I torsdags var Christer och jag med på en ostprovning via teams. Jättekul att få göra något sånt trots coronatider.

Nästa vecka är det påsk och Christer och jag ska åka till mamma och äta lite gott.

I will be back

Det blev ett litet spretigt inlägg, men jag kommer tillbaka senare under dan.