Vardagsliv

Det bidde en kaka

Efter lite avkoppling och rensning bidde till slut en kaka

För många herrans år sedan så drog jag ut varenda recept jag kom åt i tidningar. Dessa hamnade i en kartong och det blev mer och mer.

Jag drog ut allt – även om jag inte tyckte om det som var i recepten – så ni förstår vad plats detta har tagit.

Nu har jag snart rensat klart denna kartong och det är så skönt. Och nu har jag bara sparat det som jag vet att jag kommer att testa att göra både i mat- och bakväg.

Det bidde en kaka

Och när man sitter där och rensar hittar man en massa gott så till slut gick jag ut i köket och bakade en tigerkaka bara för att.

kaka

Tidig middag

Eftersom man flyttade fram klockan idag och vi åt frukost lite sent så blev det ingen lättare lunch. Så vi käkade en tidig middag ikväll istället redan vid fyra. Jag hade hittat högrevskorv med parmesan på Ica som jag ville prova.

Christer var orolig att parmesanen skulle ta överhand, men det gjorde den absolut inte och om jag ska vara ärlig så kände jag den inte alls.

Det blev lite pressad potatis till korven.

Bingolotto

Det var ett tag sen jag spelade Bingolotto men idag är det månadsfinal och mamma och jag sitter på varsitt håll och spelar. Så får vi se om det blir nån vinst.

Om man inte spelar eller köper nån lott så kan man inte heller vinna. Och mamma har ju faktiskt vunnit en väldigt stor vinst en gång och dessutom varit med på tv.

Påskvecka

Imorgon är det ny vecka och dessutom påskvecka. För dom som jobbar blir det en kort vecka och även veckan därpå.

Christer och jag ska åka och äta lite gott hos mamma på lördag som vi brukar göra och på söndag kväll kommer jag åka till mamma själv och spela påskbingo med mamma och troligen sova över.

Vad som mer sker i veckan återstår att se. Det är alltid någonting mer som dyker upp i början av veckan.