Vardagsliv

Alla har vi ups and downs

Man kan inte alltid ge 200 %

Dagarna tickar på och. man pysslar och fixar hemma så gott det går. Jag fixade med en hel del i helgen och igår när jag vaknade så kände jag mig….. ja, visste inte vad jag ville eller göra.

Ups and downs

Det slutade med att jag tillbringade min dag i soffan med hundarna och tog det lugnt och skönt. Huvudvärken jag hade fått gick över men varför hålla på i 190 varenda dag.

Rabarber

När jag var ute i trädgården tittade jag runt i rabatterna. Ville bara sätta igång och rensa, men släppte det som sagt igen.

Min rabarber som jag har i en utav rabatterna har börjat “knoppa” sig eller vad det nu kallas.

Det här är bara en del av dom. Dom har ju spritt sig så det kommer nog bli en hel del i sommar. Så det blir till att planera vad jag ska göra av allt. Man kan ju inte ta rabarberkaka varje dag. Ska försöka gjuta lite blad också igen. Både av dom mindre och större bladen.

Jag vann

Nått kul som hände igår i alla fall var att jag vann i en tävling.

ups and downs

Tävlingen kom upp på Facebook och man skulle välja två färger som man skulle vilja ha om man vann. Och jag har nu vunnit den gula och gröna påskankan som går med post idag till mig.

Tisdag och handlingsdag

Idag är det tisdag och då blir det lite handling åt mamma och mig. Christer och jag har en hel del mat i frysen som vi ska äta upp så blir det blir mer grönsaker och annat som ska handlas.

Sen ska vi planera vad vi ska äta på lördag – jag, mamma och Christer. Och på söndag kommer jag tillbringa kvällen hemma hos mamma. Och då blir det väl lite annat gott att äta.