Pyssel - Pärlor, Tävling, Vardagsliv

Det var länge sen jag vann

Det är inte ofta man vinner en tävling

Jag brukar vara med på såna där enkla tävlingar som kommer upp lite här och där och det var länge sen jag vann något.Eller rättare sagt väldigt länge sen.

Men så fick jag upp en tävling på Homezan på Facebook. Dom gör handgjorda möbler och inredning av naturmaterial.

vann

På tävlingen skulle man säga vilka färger man skulle vilja ha och jag skrev gul och grön som på bilden. Det fanns också en röd.

Och jag vann !

Dessa ankor är gjorda av bambu med sankornig yta och är nästan 20 cm höga. Jag tyckte dom var läckrare i verkligheten än på bilden som jag såg på tävlingen.

Mer pärltavlor

Jag har ju snöat in på att göra pärltavlor ett tag nu. Och nu är en till tavla klar som är45 x 85 cm.

Nu måste jag se till att den blir sträckt och hitta en ram till den.

Och bara för det så skickade jag in ett foto för att göra den i pärlor till min äldsta dotter. Den började jag lite med i går kväll.

Det ska bli spännande att su hur den kommer att se ut efter kortet. Jag talar inte om vad den föreställer så får ni se om ni kan gissa lite längre fram.

Jag vet att kort kan bli väldigt fint resultat då jag har en fd arbetskollega som gjort en tavla på sina hundar. Och så kan man ju bestämma storlek på hur stor man vill ha beroende på hur mycket pengar man vill lägga på det.

Men det är riktigt avkopplande, men man blir också beroende. Ha ha !

Påsk

Idag är det skärtorsdag och många åker säkert till sina sommarstugor för att fira påsken. Vi kommer att vara hemma och ta det lugnt. Mamma kommer att få sig besök varje dag med olika göromål, såsom påskmiddag, rensning, påskbingo och lite rensning.