Vardagsliv

Nu är det dax att se framåt

Efter några dagar med lite tankar och planering är det nu dax

Påsken fortsätter och idag är det Påskdagen. Jag skrev häromdagen att jag fick ett oväntat påskägg från Nathalie och Michal. Och det har jag nu öppnat.

dax

Tack Nathalie och Michal

Påskmiddag

I går tog jag och Christer en promenad till. mamma. Att köra bil tar 9 minuter och att gå tar 40 minuter. Men det var ju fint väder så det var superskönt.

Mamma, jag och Christer började med lite Cava med en liten snacks till.

Sen blev det sill till mamma och Christer och jag käkade lite lax. Mamma hade också handlat vaktelägg som vi åt istället för “vanliga”.

Det var väldigt pilligt att skala, men jag som har naglar kunde stoppa in nageln under det mjukare skalet och hjälpte mamma lite.

Nu är det dax

Många utav er vet att jag varit skribent på Blogbiz under en tid. Nu när det är dax att börja söka jobb på allvar så kan jag inte fortsätta med detta under tiden. Så nu lägger jag snart det åt sidan under tiden. Sen får vi se vad som händer.

Då jag fått denna information så vänder det ut och in på mycket och det är många tankar som snurrat i huvudet. Men som vanligt så är jag positiv och tror på att allt blir så bra som det bara kan.

Det är därför som jag också inte varit ute så mycket på. sociala medier och inte suttit framför telefonen så mycket utan har verkligen bara använt telefonen när jag verkligen behövt.

Söndag

Solen lyser som bara den ute och det börjar bli varmare. Jag kommer efter detta inlägg ta på mig en tröja och gå ut och börja rensa lite i rabatterna.

Christer kommer sen att skjutsa mig till mamma då vi ska spela påskbingo tillsammans.

Måndag

Imorgon kommer jag att sätta mig framför datorn och se till att allt är klart och fixat inför avslut av att vara skribent. Ska pricka av allt så jag har allt iordning. Sen kommer min enskilda firma få ligga på paus ett tag.

Sen gäller det att verkligen tänka hur jag ska tänka när det gäller jobb. Hur lätt är det att söka jobb nu när vi fortfarande är i en pandemi och företag inte anställer så mycket folk.

Finns det jobb som man kan göra hemma ?

Ja, ni förstår kanske min frustration.

Ha en superhärlig söndag och Påskdag !