Vardagsliv

Jag är verkligen crazy

Är det något jag gör så är det att gå all in

Ni som känner mig vet att när jag ska göra något så går jag all in. Både när det gäller privat och i arbete. Och det har jag nu gjort igen. Och denna gång kanske helt crazy.

Jag gjorde för några år sedan en tatuering när det gäller min magoperation och sedan dess har jag velat göra någonting mera. Men jag har inte vetat vad. Och jag har tittat på allt mellan himmel och jord.

Helt plötsligt så hittade jag en bild på en fenixfågel som jag tyckte var fin och tatueraren fixade till bilden till sin egna design.

Crazy woman

crazy

Jag gjorde denna tatuering i tisdags och hade tid klockan 11. Sen fick jag ligga där tills jag inte pallade mer och komma tillbaka och göra den klar. Men jag bet ihop även om både ben och fot somnade lite då och då innan jag flyttade ställning.

Denna tatuering tog 6,5 timme med 30 minuters rast. Och den sista halvtimmen var inte rolig, men jag ville få den klar.

Jag kommer ta en ny bild på tatueringen när den har läkt och mitt skinn inte är så röd som den är på bilden.

Full fart

Eftersom det var röd dag i måndags och jag gjorde tatueringen i tisdags fick handlingen ske på onsdagen. Och både mamma och jag behövde inte så mycket då vi redan har mycket hemma i skåpen. Så igår efter handlingen åkte jag hem till mamma och började organisera lite i hennes matrum med vad mamma vill ha kvar och vad som ska kastas.

På kvällen åkte Christer och jag och kastade lite mer saker på Lövsta och det kommer vi även göra ikväll.

Idag är det torsdag och jag har en del på min agenda. Det känns som mina senaste dagarna har varit fulla med saker som ska göras, men jag börjar se en ljusning i tunneln och hoppas att det lugnar ner sig.

Ärenden, naglar, telefonsamtal, fortsätta rensa hos mamma…… ja, dagen är fullproppad. Så ikväll kan jag sätta mig och göra sånt som jag inte hunnit och planera morgondagen som kommer att bli lugnare. Och efter det blir det ju helg igen.

Ha en bra dag, nu försvinner jag för dagen och återkommer bla med bild på mina naglar.