Naglar, Vardagsliv

Pyssel och fix i hemmet

Efter att inte ha gjort så mycket hemma på ett tag fick det bli pyssel och fix i hemmet

I fredags var jag hemma hela dan och hade pyssel och fix i hemmet. Jag tyckte det var dax då jag tagit hem några saker från mamma som bara hamnat på bord och bänkar.

Christer och jag ska städa i vårt förråd så därför har en del saker hamnat på altanen. När förrådet blir rensat och städat så kommer krukor och annat få en bra plats.

Lite mys

Både i fredags och lördags blev en pysseldag och jag satte ut lite mysbelysning med ljus. Så skönt att få undanplockat.

pyssel och fix i hemmet

I dag är det måndag

Ny vecka och supermolningt ute. Alla har väl haft det otroliga väderomslagen den här helgen med både sol, regn och igår kväll snöblandat regn.

Christer är och jobbar och jag ska snart åka iväg till mamma en stund. Men först ska jag förbi Åkermyntan där jag ska handla lite mer salva till min tatuering. Min hy har fått tillbaka sin färg – blek haha – men tatueringen är torr / skorpig och jag köpte en för liten tub salva.

Sen blir det hem och fortsätta fixa i vårt arbets- / hobbyrum tills Christer kommer hem. Då blir det en sväng tillbaka till mamma med släpkärran och kasta lite mer saker som vi rensat ut tillsammans med mamma.

Jag kom på att jag också glömt att visa mina naglar jag gjorde förra veckan. Det var svårt att få till ett bra foto för färgen blir helt fel. På kortet ser det ut som dom är röda, men dom är neonrosa.

Denna gång gjorde jag bara en färg pga färgvalet. Och jag har ju alltid någon design på, så enkelt denna gång.

Ha en super bra måndag och hoppas ni får en bra vecka.