Vardagsliv

Vilket underbart väder – nej !

Aprilväder

Ja, vad ska man säga ?! Är det ett underbart väder ? Nej ! Det är ett typiskt aprilväder.

I helgen satt vi i solen och mös och i veckan har det varit fint väder. Men idag kom det då det här bakslaget man kan vänta sig. Regn och lite snö och i eftermiddag ska det komma mer snö. Men det kommer ju inte ligga kvar som tur är.

väder

Plan i dag

Om en liten stund kommer min äldsta dotter hit och vi ska åka till min mammas nya lägenhet och mäta lite. Planera och ta kort till mamma så hon kan kolla hur hon vill ha det.

Sen kommer jag sätta mig ner framför datorn lite. Rensa lite bland mailen, rensa bland kort som man tar och lite annat.

Detta har ju blivit lite åsidosatt dom senaste veckorna då jag varit mycket hemma hos mamma och hjälpt henne, vi har kastat skräp på kvällarna. Sen ska det göras middag och sen är man ganska slut. Men idag känns det som jag har sovit bra trots att det blev i soffan. Ha ha ! Men det var för att jag var så pigg i natt och fastnade framför tv’n.

Christer

Jag har fått en hel del meddelanden angående mitt inlägg jag skrev om Christer och vad som hände förra veckan. En vecka idag faktiskt.

Tack för alla gulliga meddelanden och kommentarer !

Christer har jobbat nu några dagar och han mår bättre för varje dag. Det onda han hade över bröstet är nästan borta och han tar bara nån värktablett på kvällen ibland för att få sova hela natten.

Aspirinen han fått äter han inte för det pallade inte hans mage. Och idag ska han till sjukhuset för att ta nya blodprov för att se att infektionen går åt rätt håll. Men det kan jag säga att den gör då han mår så bra. Även om jag kanske är lite mer försiktig än honom och låter inte honom bära något tungt och sliter med det istället. Ha ha !

Vem behöver gå på gym ? Inte jag just nu i alla fall. Jag ligger i snitt på 10 000 – 12 000 steg per dag nu när vi håller på i mammas hus. För att inte tala om hur många trappor jag tar och ser på min klocka. Och att bära tyngre saker är mycket lättare nu. Ha ha !

Ha en bäst dag !