Vardagsliv

Idag är det ego-dag

Ibland kan man behöva en ego-dag

Igår hade jag mina planer planerade, men det blev inte riktigt som jag tänkt. Det blev lite blandade känslor istället så det blev egentligen ingenting gjort. Så idag ska jag ha en ego-dag !

Mina rabarber ha börjat sätta fart. Det här är bara en del utav dom

Jag var i affären vid åtta i morse för att köpa potatis till middagen i kväll. Sen tog jag en tur till mamma då hon inte hittade sin vitlök. Och jag hittade den till slut.

Jag gick runt och tog mått på mammas möbler som hon vill ha med sig till sin lägenhet så hon kan sitta och planera lite. Jag var ju i hennes lägenhet i går och tog mått på väggar och rum.

Ego-dag

Mamma har Enars bröder hemma idag på lunch så jag ska passa på att ha en dag för mig själv. Frukosten är uppäten och jag ska snart gå upp och ta mig en varm dusch. Sen blir det myskläder och göra precis vad jag känner för att göra.

Jag skulle sätta mig framför datorn i går, men det blev ju inget. Men i dag kommer jag sätta mig bekvämt med datorn i knät.

Jag ska också göra en kladdkaka för det var så länge sen. Och det går ju så himla fort att göra då man gör den direkt i kastrullen och bara häller i en form.

Helg

Christer och jag har planerat vår helg. Skulle det blivit fint väder hade den inneburit andra saker, men i morgon lördag ska vi åka en sväng till Dollarstore och handla dricka och ett gäng flyttkartonger till mamma. Sen ska vi åka till mamma och göra en liten plaenering och fixa till lite.

På Söndag blir det ju inte så varmt. precis så vi planerar nog att ha en mysig dag med kanske lite serietittande på tv.

Ha en mysig dag tills vi “syns” igen !