Vardagsliv

Söndagen börjar med pannkakor

På helgen kan man lyxa till det med lite pannkakor

Vi brukar på helgen äta något gott till frukost och idag blev det amerikanska pannkakor.

pannkakor

Igår var Christer och jag ute och handlade lite och gjorde lite ärenden. Då vi bestämt att vi skulle äta amerikanska pannkakor ville jag köpa lite jordgubbssylt. Vi äter normalt inte så mycket sylt så vi stod och valde och ville köpa en lite finare. Burken åkte ner i påsen och vi tänkte inte mer på det.

När pannkakorna var stekta nu på morgonen skulle jag ta fram sylten och då bland annat jordgubbssylten vi köpt. Men det var ingen jordgubbssylt. Det var hallonsylt. Och det hade vi redan hemma.

När man verkligen tänkt sig denna sylt till pannkakorna så blir man besviken. Så det fick bli några färska hallon till istället.

Söndag

Helgerna går snabbt som vanligt och nu sitter man här igen och undrar vad man egentligen gjort denna helg. Även om den inte är slut än.

Gårdagen började med att jag och Christer var i Barkarby och gjorde några ärenden. Vi var också på Dollarstore och köpte lite dricka. Jag köpte också flyttkartonger till mamma i 2 olika storlekar då det börjar närma sig den dagen då vi kan börja att flytta saker till hennes lägenhet.

Mamma fick sina kartonger och Christer och jag tog fram en massa saker som Enar haft som hans bröder kan ta hand om ifall dom vill.

När vi kom hem tog vi det lite lugnt först och jag fixade lite hemma. På kvällen blev det lite god mat med ett gott rödvin till.

Även om vädret inte är så varmt eller skönt ute ska jag snart gå ut och rensa lite i min rabarber- / bärrabatt. Man vet ju inte hur vädret blir på eftermiddagen så lika bra att ta tag i det nu.

Sen får det bli lite tvätt och datortid.

Hoppas ni får en bra dag !