Pyssel - Pärlor, Vardagsliv

Jag skaffar mig mer

Dax att backa bandet lite och ta tag i mina egna saker

Det är väl som vanligt när det gäller mig. Jag skaffar mig mer former som jag ska gjuta i. Men mer om det om en liten stund.

Tisdag

Som vanligt så var det dax att åka och handla i går tisdag som jag brukar. Och jag började med en kopp kaffe i solen i trädgården på morgonen.

Det börjar komma knoppar och blommor i trädgården och det ska bli kul att se hur mycket denna blomma – som jag glömt namnet på – spridit sig. Det är inte snödroppar.

Handlingen i går skedde i Barkarby och när jag var inne på Maxi talade dom om flera gånger i högtalaren att det brann i Jakobsberg. Men vi skulle inte vara oroliga. Jakobsberg ligger ju bara ett stenkast därifrån.

Det var jättemycket rök som steg mo himmelen när jag kom ut från affären. Det var ett lägenhetshus som brann.

Jag skaffar mig mer

Sen kom vi till den där formen som jag skrev om ovan. En ny form är på väg på posten. Jag kunde inte låta bli. Jag trodde att dom var större, men det är ju svårt att se storleken på en bild. Men dom är ca 15 cm stora.

mer

Jag har en till form som jag inte gjutit i än så nu är planen att gjuta lite mer och måla dom andra som jag redan gjort.

Diamond painting

Nu börjar äntligen tavlan som jag pärlar åt min dotter ge form. Hon valde ett kort som hon tagit och jag skickade efter och sitter och gör detta på kvällarna när jag inte är trött.

I dag – onsdag

Ute skiner solen men det är kallt. Så det blir lite tjockare kläder idag än vad jag hade i går. Jag ska ta en sväng till mamma och göra en rensning. Sen får vi se vad som händer på eftermiddagen.