Naglar, Vardagsliv

Hit och dit

I dag har det varit mycket körande hit och dit

Den här veckan är det en del planerat och det innebär mycket körande hit och dit och i dag har det varit en sån dag.

Eftersom mamma inte kommer ut ur huset så har jag fullmakt och hjälpa henne med en del saker just nu. Och en sak har jag gjort idag – jag har hämtat papper från mammas bank i Vällingby som hon ska skriva på.

Efter det så var det dags att fixa mina naglar på Salong Shades.

Svårt att ta bild själv och få rätt färg på bilden, men naglar är oranga. Pekfingret har fått glitter och ringfingret stenar. Och som vanligt är jag jättenöjd.

hit och dit

Ägaren har en Pomeranian som springer omkring på salongen och är social mot alla.

Hit och dit

Efter att jag hade fixat mina naglar så blev det lite körande hit och dit / fram och tillbaka. Jag åkte till Åkermyntan och handlande mat till mamma och lite till mig som jag sen åkte hem till mamma med först.

Jag tog en sväng hem med mina matvaror och släppte ut hundarna i trädgården för att sen åka tillbaka till Vällingby igen. Och denna gång med papperna som jag hämtade på banken på morgonen. Mamma hade skrivit under dom och dom skulle vara tillbaka innan fredag då jag ska åka till mäklaren för att hämta mammas nycklar och lägenheten ska ara betald.

Så…. det är mycket nu tills allt är klart.

Veckan

Christer och jag har hunnit med en hel del hemma hos mamma redan när det gäller rensing och återvinning på Lövsta så idag tog vi en liten paus.

I morgon kommer jag ta en hel dag paus på länge och ta tag i saker som jag inte har hunnit med då allt här hemma har stannat av. Men jag ska åven ta en sväng till mamma men då en sväng för att lämna av lite mat till henne som blev över i kväll.

Torsdag är väl inte helt planerad än, men fredag morgon ska jag som sagt till mäklaren och få resterande nycklar till mammas lägenhet som då blir hennes. Och sen är det bara att köra över lite saker innan det stora flyttlasset går.