Inlägg

Hur skriver man ett personligt brev

Sponsrat inlägg i samarbete med Cowrite

Att ta hjälp med att skriva ett personligt brev

Sitter du i samma situation som jag och måste söka nytt jobb ? Skriva en jobbansökning och ett personligt brev ? Och hur gör man det ?

Jag har jobbat många år på mina tidigare arbetsplatser. Och att börja om och söka jobb skriva ansökningar och personliga brev är en helt annan sak mot förut. Förut var det enkelt och man behövde bara ett samtal och berätta vad man vill och vad man gjort och så kunde man söka ett nytt jobb. Men så är det inte nu.

personligt brev

I dag måste du kunna svara på en jobbansökning som du vill söka på, skriva vad du gjort, vad du vill göra i framtiden och dessutom skriva ett personligt brev.

Det kanske låter väldigt enkelt, men i dag är det inte så enkelt.

Personligt brev

Det är lätt att skriva ett personligt brev alldeles för långt. Men måna arbetsgivare lägger ner dina papper om det är för långt. Det som ska finnas i ditt brev är det viktigaste för just det jobbet du söker och att du verkligen får arbetsgivaren intresserad just för dig.

Om du har svårt att skriva alla dessa papper för ditt drömjobb kan du ta hjälp av Cowrite och dina ansökningar och personliga brev.

Du skapar enkelt din profil på hemsidan och skriver in vilka jobb du vill söka. Det finns olika sorters format på texten du kan välja beroende på vilken som passar just dig. Det kanske låter lite luddigt, men du förstår när du går in på sidan och läser. Du kanske vill vara gullig i din test eller rent ut sagt ha en ton av att vara rakt på sak.

Vill du få ditt drömjobb efter att ha varit hemma nu ett tag precis som jag så tycker jag att du ska kolla denna tjänst !