Vardagsliv

Efter regn kommer sol

Nästa vecka blir det lite bättre väder

I går var det ingen vidare dag när det gäller vädret. Men det var behövligt för alla gräsmattor och rabatter så dom fick en riktig rotblöta. Och efter regn kommer sol och tittar man på nästa veckas väder så ska det bli bättre.

Då det var så regnigt väder i går hade jag tänkt att göra vissa saker och ta det lugnt. Ta det lugnt gjorde jag, men det jag planerat blev inte av. Ha ha ! Men vad gör det ?! Det finns fler dagar och kvällar att ta tag i det.

sol

sol

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så vill man börja köpa och plantera blommor. Och när jag var på Blomsterlandet häromdagen så köpte jag i alla fall en blomma som jag har utanför min dörr.

I samma inlägg skrev jag också om att jag från början skulle sy egna madrassöverdag till min korgmöbler på altan. Och att jag hade fått ett förslag på ett muddtyg som man kan köpa. Detta tyg har nu kommit och jag har hämtat ut det, så nu ska det testas och klippas till. Hur det sen blir återkommer jag med.

Resten av veckan

Det är inte många dagar kvar på veckan och i dag kommer jag om en liten stund åka hem till min mamma. Fortsätta att rensa och organisera lite inför mammas flytt. Men snart är vi där och ni får se resultatet.

I morgon när det är fredag ska jag åka till mäklaren som sålt lägenheten och jag kommer att få nycklar och info och sen är det bara att sätta fart. Då kan vi åka över med saker som vi inte vill att flyttfirman ska ta såsom sköra saker och sånt som tar så stor plats i flyttkartonger.

Jag kan tom skriva vad vi ska göra på lördag Christer och jag då mina svärföräldrar inte har Facebook och inte kan se detta. Christers mamma Irma fyller 80 år och vi ska åka och överraska henne. Jag har varit i kontakt med Christer syster Lisa som också bor i Västerås och väldigt nära föräldrarna. Hon är vår lilla polis /detektiv för att kunna se till så gott hon kan att dom inte försvinner hemifrån. Ha ha !