Vardagsliv

Första steget klart

En dag med mycket åka fram och tillbaka, men nu hemma

Nu har jag äntligen fått sätta ner rumpan i soffan då jag är klar för i dag. Nu tänker jag ta helg !

I går berättade jag att Christer och jag ska åka till mina svärföräldrar / Christers föräldrar då Irma fyller 80 år imorgon. Och då jag hade lite att göra i dag åkte jag tom iväg före Christer i morse till Barkarby.

Jag skulle både handla lite till vår middag ikväll och sen ville jag plocka ihop lite gott-och-blandat som jag ville fylla en korg till Irma. Den korgen får ni se imorgon när cellofanpapper och innehåll är klart. Det blev en orkidé blomma också.

Klart

Klockan nio körde jag till Barsbro Torg där Mäklarringen ligger för att träffa mäklare och säljarna till lägenheten som mamma köpt. Jag har skrivit på en fullmakt för att kunna hjälpa mamma med allt åkande hit och dit mellan läkare och banker för att få till detta. Och idag har jag fått nycklarna till mammas lägenhet. Så nu är första steget klart !

klart

Efter att ha varit hemma med det jag handlat åkte jag till mamma och började hjälpa henne med hennes fredagslunch med Bengt och Kjell.

Potatismos gjordes, vattenmelon skivades, kött togs fram…… och sen kom dom vid 12 som vanligt.

Efter att ha pratat med Christer kom vi på att det kanske var lika bra att åka och sätta dit ett lås på mammas förråd så att ingen annan “tar” det för att det är en bra storlek på den. Men vi hade inget hemlås hemma. Så det innebar att jag fick sätta mig i bilen och åka och handla och passade samtidigt på att handla fler flyttkartonger.

Så det fick bli en tur till Barkarby igen, handla, förbi lägenheten och sen till mamma med flyttkartongerna.

Nu har jag varit ute och åkt fram och tillbaka sen kvart över sju i morse så nu är jag värd att sätta mig ner. Ha ha !