Vardagsliv

Veckan som kommer blir mammas

Det kommer bli ganska långa och planerade dagar

Söndag och snart ny vecka. Och veckan som kommer kommer att innebära allt som har med mammas flytt.

veckan som kommer

Dessa kartonger är allt som jag kommer att koncentrera mig på denna vecka. För på fredag i veckan som kommer går mammas flyttlass. Och vi ska se till att allt är klart inför det så att vi slipper kånka och bära så mycket då vi anlitat ett flyttbolag.

Veckan som kommer

I förmiddags var Christer och jag hemma hos mamma och började förbereda ännu mer och var uppe på vinden och gjorde en koll och sorterade lite.

Mammas matrum idag fixades till så att flyttkartonger står färdiga och bord och mattor är klara för avhämtning.

Vi tog också en del sköra saker med oss i bilen på en gång och åkte iväg till lägenheten och ställde in lite saker. Kyl och frys sattes på och Christer kollade alla andra vitvaror. Nya lådor till frysen och nytt filter till fläkten ska beställas. Så nu är det igång ordentligt.

Veckan som kommer – den kommer jag tillbringa så mycket tid jag kan hemma hos mamma och packa ner det sista. Christer jobbar bara måndag och tisdag och har tagit ledigt på onsdag och fredag så allt går så smidigt som möjligt.

Och mitt i alltihopa fyller Christer år också. Ha ha ! På torsdag när det är röd dag. Men det får vi ta igen senare som vi brukar för om nästan en månad fyller jag också. Och ingen utav oss fyller ju jämt. Inte i år i alla fall. Ha ha !