Vardagsliv

Jag är inte så social denna vecka

Vårt mål börjar närma sig

Denna vecka är mammas som jag skrev i går och det innebär att jag inte är så social denna vecka mot andra. På fredag kommer flyttfirman och ska flytta över alla möbler och kartonger och tills dess vill vi vara färdiga.

Lamporna lyser

I lördags efter att vi varit i Västerås köpte jag två förpackningar med mer solcellslampor. Jag satte in en bild på det på kvällen och i går så hade dom laddats och lyste på kvällen när det blev mörkt.

Det är ett varmt ljus och vi ville bara ha en liten ljusglimt längst bort i trädgården . Även om det är ljusare nu på kvällarna så är det mysigt att kunna sitta ute på altan senare på kvällarna i sommar och ha lite ljus.

Social

Som jag skrev längst upp så är jag inte så social just nu mot andra förutom mamma och Christer. Men det är så mycket planerande vad som ska tas med till lägenheten och vad som ska kastas. Och eftersom mamma inte har sett lägenheten in real så planerar man i huvudet hur det kommer att se ut och var man kan ställa allt.

För alla vet som hjälper sina föräldrar att dom har väldigt svårt att kasta saker. Ha ha ! Jag har förklarat för mamma att det är mycket som jag inte riktigt vet var hon ska få plats med sakerna hon ska ha med sig. Men det löser sig. Hon har ju ett förråd i källaren. Ha ha !

Plan denna vecka

Planen för denna vecka kommer att se ut så här för mig / oss :

måndag : jag har packat ner mycket i lådor, Christer och jag har åkt till Lövsta 2 gånger

tisdag : jag fortsätter packa, tömmer stora frysboxen, lilla kylskåpet, tar 1:a sprutan i Kista, fortsätter packa, Christer och jag kastar mer

onsdag och torsdag : Christer ledig : vi kör över småsaker till lägenheten som vi inte vill att flyttgubbarna tar, förbereder allt inför fredagen

fredag : Christer ledig. Flyttlasset kommer och Christer och jag ställer oss på varsitt ställe och ser till att rätt hämtas och tar emot

lördag : Christer och jag flyttar över mamma till lägenheten

Sen blir det att fixa både i lägenheten och kasta och fixa resten i huset. Allt innan städfirman kommer och nya ägarna flyttar in.