Vardagsliv

Varför har jag inte köpt detta tidigare ?

Varför bara prata om det och inte göra något åt saken ?

Ibland pratar man om att man vill köpa saker, men sen så händer ingenting. Så varför har jag inte köpt detta tidigare ?

köpt

Köpt

När man håller på hemma i trädgården, är ute med hundarna eller som vi just nu håller på med – hjälper mamma med flytten. Då ska man ju verkligen ha ett par sådana här “fritidsbyxor”.

Men nu har jag köpt dom ! I går när Christer och jag skulle ut på ärenden så köpte jag dessa på Jula för 299 kronor. Bilden är lite mörk, men dom är militärgröna. Och nu i efterhand ångrar jag mig att jag inte köpte ett par till. I en annan färg. Men det är ju snabbt löst – åk och handla. Ha ha ! Men då kanske i en mindre storlek.

Vi närmar oss slutet

Som jag skrev igår så börjar vi närma oss slutet på flytten till mamma från huset till hennes lägenhet. Christer och jag var i lägenheten igår igen och gjorde lite småsaker. Jag satte bland annat upp gardinkappor i matrummet och Christer satte upp en lampa i köket.

Matrummet är nästan helt klart nu. Sen blir det småpyssel på väggar och annat. Det som är så roligt att det blev nästan en kopia på hur matrummet såg ut i huset. Jag satte in en bild igår på hur det ser ut.

Denna vecka

Jag kommer att fortsätta att plocka ner det allra sista i köket och åka över med till lägenheten. Mamma kommer att flytta till lägenheten så fort vi får hennes tv-box och vi fått allt att funka. Annars får hon det lite tråkigt i lägenheten.

Sen är det en del möbler kvar i huset som ska kastas – om ingen är intresserad av dom då jag satt ut bilder på dom på Facebook.

På torsdag ska jag åka och lämna Robbi hos veterinären för lite tandsanering. Han har en liten tand som är lös och så passar vi på att göra lite rengöring på en gång.

Vi kommer i alla fall inte vara sysslolösa i veckan. Men det kommer bli skönt när allt är klart. Nästa vecka kommer städfirman och sen ska jag överlämna nycklarna till dom nya ägarna till mammas hus.

I dag

Jag ska snart bege mig ut och köpa mig ett skärp till mina “fritidsbyxor”. Dom är lite för stora i midjan och jag får gå och dra i dom hela tiden.

Sen blir det en tur till mamma och fortsätta plocka det sista.

 

Ha en bäst dag så hörs vi lite senare !