Vardagsliv

Dax att flytta in

Den stora F-dagen

Nu har vi kommit till den där dagen som vi har pratat om ett tag nu så dax att flytta in för mamma.

I går tisdag fick vi en hel del gjort även om jag var och handlade på förmiddagen. Även om det inte blev så mycket handlat så var det lite. Det gäller att planera vad tex mamma ska ha i huset och vad som ska iväg till lägenheten. Och att handla till Christer och mig är lika svårt då vi har fullt upp efter att han har jobbat.

flytta in

Jag började min morgon med att sätta in färg i håret för att fräscha upp det och få bort utväxten.

Sen blev det som sagt handling innan jag åkte hem till mamma. Vi gick igenom dom sista skåpen som är kvar i köket för att se om mamma ska ta med sig allt. Kylen gick vi igenom också och jag åkte till lägenheten och stoppade in dom grejerna.

En stunds avkoppling

När jag kom hem sen blev det lite avkoppling i solen med hundarna som fick springa av sig i trädgården.

Lillan och Robbi

Under

Flytta in

Innan mamma har kunnat flytta in så har vi väntat på att få tv-box till mammas lägenhet. Annars har hon ju ingenting att göra när hon vill sätta sig ner ett tag.

Tv-boxen kom i måndags och i går när Christer kommit hem från jobbet åkte vi och hämtade en tv hos mamma i huset. Den placerades i lägenheten och vi började att ta fram allt för att installera den då det är fiber i huset och måste ha denna box.

Självklart gick det inte som vi ville från början då instruktioner inte medföljer längre utan bara en snabbguide. Och alla hus och lägenheter fungerar ju olika. Men efter lite googlande på Telias hemsida och ett samtal till supporten så fick vi till det.

I dag

Eftersom jag tillbringat ganska mycket tid i mammas hus och lägenhet den sista tiden så har vårt eget hem….. Ja, jag har inte haft den tiden om jag säger så.

Jag har nu plockat och vattnat blommor och ska fortsätta lite till. Sen blir det en sväng till mamma och förbereda lite inför hennes flytt sen ikväll.