Vardagsliv

Nu är vi på plats

Ja, jag skriver vi

Vår familj har ju levt i det här ett tag nu, men nu är vi på plats. Och jag skriver vi eftersom jag kan varenda vrå och kartong i mammas lägenhet.

I går plockade jag ner det sista i frysen och lite andra viktiga saker och åkte till mammas lägenhet med det. Sen passade jag på att njuta lite av solen då jag visste att kvällen skulle bli lång.

Jag har ju inte haft den tiden jag skulle ha velat med att ta hand om mina planteringar. Men i går tog jag i alla fall ut dom sista på altanen.

Och man blev ju extra glad när gurkan faktiskt hade fått blommor.

Jag ska titta igenom allt som jag har och inte har. Så får det väl bli en sen skörd om jag planterar mer, men vad gör det ?

Nu är vi på plats

Efter att ha njutit lite av solen och pysslat och vattnat lite så kom Christer hem. En liten pust och paus efter dagens arbete och så åkte vi till mamma i huset. Bengt hade redan kommit och satt och pratade med mamma.

Vi plockade ner det sista viktiga och så tog Christer och Bengt och hjälpte mamma ut ur huset. Och jag måste säga att det gick mycket bättre än vad jag trodde. Jag hade nämligen bett Bengt att komma och hjälpa Christer med detta då jag var lite feg. Tänk om mamma inte orkade gå upp för trapporna till bilen. Tänk om hon ramlade. Det var dom tankarna som jag hade.

Så nu är mamma på plats i lägenheten

Mamma strosade runt i lägenheten och Christer och Bengt satte upp lite mer taklampor som vi tagit ner i huset.

Bengt och Christer åkte och jag stannade kvar. Mamma och jag planerade lite och tog fram det allra viktigaste som hon behövde för kvällen och i dag på m0rgonen.

nu är vi på plats

Jag gick ner till pizzerian som ligger på torget vid lägenheten och köpte mamma och mig en pizza – en barnpizza som vi delade på.

Eftersom bussen går precis utanför mamma och stannar inte långt ifrån vårt hus så tog jag bussen hem.

I dag

I dag blir det en hel del som ska göras. Jag ska snart åka iväg och lämna in Robbi hos veterinären då han har en lös tand och ska få dom andra tänderna kollade.

Sen åker jag till huset och plockar ner det sista i köket och organiserar lite.

Sen blir det lite åka hit och dit. Mamma ska få sitt larm installerat som vi tog med från huset, en kompis på Facebook kommer och hämtar mammas frysbox och eventuellt en tv-bänk. Och Christer och jag ska försöka kasta så mycket vi bara kan.