Frön och sådd, Pyssel - hemma, Vardagsliv

Pyssel, fix och mys

Idag är det mors dag och vi har haft besök av barn och barnbarn

Nu när vi kan börja att fixa lite här hemma då mammas hus är sålt så har det varit en hel del pyssel, fix och mys i helgen.

Idag fick vi besök av Michaela och hennes tre killar då Christer skulle hjälpa henne med hennes bil och bromsar. Dom byttes och under tiden som fikade killarna och lite senare åkte vi till Åkermyntan och köpte pain riche och lite baguettefyllning som dom käkade innan dom åkte vidare till Michis kompis Mia och grillade.

Mys

Hundarna har fått mysa med oss mer och dom har tyckt att det varit skönt nu när det varit fint väder i helgen. Att ligga i solen är det bästa ! Ja, Under lägger sig i skuggan efter en stund men dom två andra soldyrkarna älskar att ligga i solen.

mys

Pyssel och fix

Eftersom jag ligger långt efter alla andra när det gäller sådd och frön så har tomatplantorna kommit ut i solen äntligen. Blir dom sena så blir dom sena. Vad spelar det för roll.

Jag hade också en massa fröpåsar med grönsaker som skulle ha blivit sådda för länge sen. Men dom har nu i helgen kommit ner i jorden. Så får vi se vad som kommer upp och inte.

Lite gott

I går skrev jag att vi skulle ta en bubbelfrukost som blev lite senare på dagen då vi hade lite ärenden på morgonen.

Det blev på eftermiddagen och vi satt och mös lite och tog det lugnt,

Imorgon är det ny vecka

Då det ska bli lite molnigare imorgon än idag så kommer jag att åka iväg och göra lite ärenden till mamma och mig. Jag hade tänkt ta en lugn dag. Men det är lika bra att köra på när det ändå inte kommer att bli skinande sol. Så har jag det gjort.